Terma & Syarat

1. Pesanan boleh dilakukan melalui borang pesanan yang disediakan.Balasan kepada pesanan tuan/puan akan dihantar kepada alamat e-mel yang dimasukkan semasa mengisi Borang Pesanan.

2. Harga yang ditunjukkan tidak termasuk kos penghantaran. Kos penghantaran akan dimaklumkan melalui e-mel kepada pengguna. Penghantaran akan menggunakan perkhidmatan Courier Service, Pos Laju (Pos Malaysia) @ Pos Parcel (mengikut pilihan pembeli)


Update: 
Mulai Disember 2012, penghantaran barangan akan menggunakan perkhidmatan Courier Service dengan caj
RM9 (bagi  3 kilo pertama), RM13 (bagi 5 kilo pertama) & RM18 (sehingga 10 kilo pertama) bagi Sem Msia.

Penghantaran menggunakan Pos Laju hanya akan dibuat 2 kali seminggu pada hari Sabtu & Rabu manakala Pos Parcel pula pada setiap hari Sabtu/Ahad shj.   
 
3. Barangan akan dihantar dalam tempoh 1-2 hari bekerja selepas pembayaran penuh diterima. Tempahan tuala bersulam pula akan mengambil masa sehingga 3-5 hari bekerja. Pesanan yang dibuat akan terbatal sekiranya pembayaran tidak dibuat dalam tempoh 2 hari.

4. Warna produk berkemungkinan mempunyai sedikit perbezaan dengan stok sebenar disebabkan faktor pencahayaan ketika gambar diambil.

5. Barangan yang telah dijual tidak boleh ditukar atau dikembalikan. Walaubagaimanapun, sekiranya pembeli mempunyai sebab-sebab tertentu yang munasabah, sila hubungi kami untuk bantuan selanjutnya. 

6. Terma & syarat boleh berubah tanpa notis.


Pilihan : Sila tambah RM2/item untuk kos pembungkusan hadiah (wrapping paper).
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Borang Pesanan ( For Serious Buyer Only)!

Nama:
No Telefon:
E-mel:
Alamat 1:
Alamat 2:
Alamat 3:
Poskod:
Nama Item/Kod & Bil Yang Ingin Dipesan:
Pilihan Pembayaran: Maybank
RHB

This form powered by Freedback
 

eLza Baby Online Shop Copyright © 2009 Cookiez is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template